zodiac-image

Vărsătorului

Planete guvernatoare: Uranus și Saturn
Element: Aer
Motto: Eu știu
Culori: Alb, argintiu, albastru
Tip de conducător: Fix (stabil, determinat)
Compatibilitate în dragoste cu: Leu, Vărsător, Berbec, Gemeni, Balanță
Compatibilitate în prietenie cu: Capricorn, Gemeni, Balanță, Săgetător
Simbol: Purtătorul vasului cu apă
Polaritate: Activă
Partea corpului definitorie: Gleznele și sistemul nervos
Casă zodiacală: A unsprezecea casă a speranțelor și visurilor
Anotimp: Iarna

Cuvinte cheie

Inventiv, curios, revoluționar, sfidător, structurat, tehnologie, multilateral dezvoltat, inteligent, orientat către viitor, excentric, filantrop, vizionar, profetic.

Personalitatea zodiei Vărsător

Sufletul Vărsătorului este ca un fel de perturbator al stării normale a lucrurilor. Semnul tău zodiacal simbolizează puterea și controlul autorității și schimbările care vin odată cu revoluția. Această energie poate fi văzută în modul în care îți trăiești viața, te exprimi sau în munca pe care o desfășori. 

Vărsătorii sunt adesea foarte inteligenți, plini de resurse și inventivi. Faptul că ești un semn fix (alături de Taur, Leu și Scorpion) te face oarecum încăpățânat și implacabil de determinat în a-ți trăi viața după propriile tale reguli. Nu ești dispus să te dai pe tine la o parte sau să te ascunzi de dragul celorlalți.  

Semnul tău este unul care adesea simte ce va urma și vede tendințele pe măsură ce acestea iau formă în lumea materială. Ești orientat către viitor și vizionar, fiind foarte capabil să îți pui în aplicare genialitatea și ideile.  

Pe măsură ce avansezi prin viață, vei observa că uneori poți fi foarte atașat de anumite idei, ca semn de aer fix – lucru care este asociat cu mentalul. Poți să devii fixat pe lucrurile pe care le faci, iar concentrarea ta este greu de egalat. Atunci când îți investești timpul și energia într-un proiect, te dedici lui în întregime. 

Un iz de perfecționism și raționalitate pare să emane din toate lucrurile pe care le faci. Totuși, pe lângă eul tău creativ și excentric se află și o persoană care vede legăturile ascunse dintre lucruri, atât la nivel universal, cât și la nivel microscopic. Aceste viziuni complexe asupra realității îți oferă o perspectivă unică prin prisma căreia să abordezi viața, oamenii și planeta. 

Zodia Vărsător în dragoste

Semnul tău zodiacal este asociat cu prietenia și cercurile sociale, iar aceasta este energia cu care încep toate relațiile tale. Îți găsești partenerii printre grupurile de prieteni sau cunoștințe. Semnul tău are tendința de a se îndrăgosti mai întâi de personalitatea și de modul de gândire al cuiva și te intrigă oamenii care te pot egala din punct de vedere al gândirii și istețimii. 

Ca semn guvernat atât de Uranus, planeta schimbărilor bruște, cât și de Saturn, planeta structurii rigide – adesea abordezi în moduri foarte diferite relațiile, în funcție de ceea ce simți și gândești pe moment. Acest lucru te poate face să pari oarecum haotic, independent sau non-tradițional când vine vorba de modul în care privești rolurile pe care ți le asumi în dragoste. 

Când oamenii se îndrăgostesc de tine este posibil să aibă nevoie de anumite reasigurări de ordin emoțional și fizic că sunteți mai mult decât simpli prieteni. Poți să aluneci foarte ușor în zona de prietenie uneori, așa că delimitarea graniței dintre prietenie și iubire poate fi o soluție pentru tine.

Relațiile care te incită sunt cele care îți oferă idei noi și moduri interesante de gândire și existență. Îți plac provocările și să încerci toate lucrurile măcar o dată. Îți place să cunoști și să discuți limitele, precum și să le schimbi dacă este necesar. 

Când vine vorba despre relațiile pe termen lung, ești foarte tainic și rareori îți aduci la suprafață cele mai adânci gânduri pentru a le împărtăși cu cei din afara relației în care te afli. Preferi să trăiești experiențele pe măsură ce se întâmplă și lași lucrurile să evolueze de la sine – nu te atașezi prea strâns de un anumit rezultat sau viziune a ceea ce ar putea urma când vine vorba de relații. 

Zodia Vărsător în carieră + finanțe

Posibile cariere: Om de știință, fizician, programator, informatician, artist, activist de profesie, astrolog, inventator, dezvoltator de produse, designer, designer grafic, marketing, cercetător, asistent social, activist, organizator comunitar, scriitor, sociolog, politolog, resurse umane.  

Un Vărsător abordează viața cu foarte multă seriozitate și accent pus pe domeniul ales. În general urmezi două drumuri în viață, fie acela în care îți alegi un domeniu pe care îl urmezi întreaga viață, fie acela în care sari de la o slujbă la alta în mod continuu. Țelul tău este adesea acela de a ajuta oamenii să evolueze sau de a-i aduce în viitor, așa că și dacă vei alege o carieră în care ajuți, faci acest lucru în scopul general de a asista umanitatea în întregimea ei. 

De cele mai multe ori devii interesat în mod intens de anumite lucruri, iar mintea ta este făcută pentru cercetare și invenție – să exploatezi energia mecanicii și să înțelegi cum funcționează și cum operează lucrurile. Vărsătorul este adesea atras de cariere în tehnologie și programare de calculatoare, design și știință, deoarece acestea sunt domenii cu structuri concrete, dar suficient de creative încât să nu se plictisească.   

Semnul tău zodiacal este atras de asemenea de domeniile umaniste și de carierele sociologice, deoarece ești curios cum funcționează societatea ca întreg. Interesul tău se poate îndrepta și către forțele armate, guvern și alte instituții. Câteodată chiar lucrezi în cadrul acestor organizații sau, dimpotrivă, alegi să lupți împotriva acestor structuri ale societății din postura de activist sau organizator comunitar.  

Vei atinge destul de ușor succesul în viață, iar banii vor veni odată cu el. Țelurile pe care ți le propui tind să se împlinească, iar tu pari a fi bun în mod natural în domeniile pe care le încerci sau de care ești interesat. Obiectivul tău principal este acela de a-ți face cariera să lucreze pentru tine, mai degrabă decât să lucrezi tu pentru ea. 

Zodia Vărsător și psihicul + drumul vieții

Ca semn zodiacal asociat cu purtătorul vasului cu apă, abordezi viața prin prisma căutării și răspândirii celor mai înalte cunoștințe. Ești un pilon al adevărului și rămâi obiectiv și neimplicat emoțional în rolul tău de recipient al cunoașterii. Înțelegerea ta asupra lucrurilor este profundă și reții emoțiile ca pe informații în loc să te lași absorbit complet de ele. 

De multe ori semnul tău este comparat cu mitul grecesc al lui Prometeu – care a furat focul de la zei pentru a-l oferi oamenilor. Semnul tău se află pe acest pământ pentru a ajuta lucrurile să avanseze și pentru a aduce toți oamenii în prezent și dincolo de el. Vărsătorul este intermediarul dintre tradiție și revoluție. Vezi importanța ambelor și ești o punte care unește vechiul cu noul. 

Vezi anumite lucruri și poți recunoaște anumite tipare înainte ca acestea să se manifeste. Acest lucru te orientează către profeție și îți permite să implementezi și să proiectezi o viață și o lume concentrate pe comunitate. Drumul vieții tale este de cele mai multe ori global, iar în spiritul tău porți o scânteie care poate fi împărțită pentru binele suprem al societății.