zodiac-image

Taurului

Planetă guvernatoare: Venus 
Element: Pământ
Motto: Eu am
Culori: Arămiu, verde, mov deschis
Tip de conducător: Fix (stabil, determinat)
Compatibilitate în dragoste cu: Capricorn, Scorpion, Leu, Taur, Rac
Compatibilitate în prietenie cu: Fecioară, Balanță, Pești, Capricorn
Simbol: Taurul
Polaritate: Receptiv
Partea corpului definitorie: Gâtul (interior și exterior)
Casă zodiacală: Casa a doua a valorilor
Anotimp: Primăvara

Cuvinte cheie

Determinat, concentrat, bazat pe simțuri, senzual, simțitor, răbdare, atingere, frumusețe, strălucire, măiestrie, meșteșug, cu picioarele pe pământ, constructor, puternic, capabil, plăcere.

Personalitatea zodiei Taur

Personalitatea Taurului este ca un boboc de floare gata să înflorească, plăcându-i să fie ademenit încet și pe termen lung astfel încât să poată ieși din carapacea sa exact la momentul propice. Ți-ai luat angajamentul de a trăi o viață plină de frumusețe și plăcere, iar acest lucru te conduce către experiențe și fapte care ating centrii de plăcere ai minții tale.  

Ești materialist, ca toate semnele de pământ, în sensul că întotdeauna cunoști valoarea intrinsecă a lumii fizice. Cunoașterea în profunzime a ceea ce înseamnă adevărata frumusețe îți permite să îți construiești cu răbdare viața pe care ți-o dorești, începând de la temelie și până la vârf. Nu de dai în lături de la munca grea, dar nu respingi nici plăcerile vieții. Comunici cu lumea înconjurătoare prin intermediul lucrurilor pe care le poți atinge și simți. Sentimentul de siguranță și confort este prioritar atunci când vine vorba de bunăstarea și fericirea ta.  

Cauți ca în viață să fii mulțumit și să ai din abundență lucruri care să îți ofere plăcere. Conexiunile pe care ți le făurești singur cu natura, cu oamenii și cu munca ta sunt unele foarte adânci. Ești un meșteșugar prin natură, capabil să manipuleze și să lucreze cu materiale, finanțe și să gestioneze constrângerile lumii reale pentru a-și desăvârși creațiile. 

Simbolul tău, taurul, este un animal musculos – un centru de putere, care este reflectat de abilitatea ta de a aborda viața într-un mod solid, cu o atitudine hotărâtă și știind în mod clar ce îți dorești și unde vrei să ajungi. Nu te răzgândești cu ușurință și te bucuri de senzația dată de traiul bazat pe un extaz bine ancorat. 

Zodia Taur în dragoste

Dragă Taur, tu ești un romantic incurabil când vine vorba de dragoste. Toate gesturile romantice tradiționale sunt elemente necesare în relațiile pe care ți le faci. Ești dispus să depui mult efort în cadrul relațiilor tale – atâta timp cât există reciprocitate. Legătura fizică este foarte importantă pentru tine. Simți chimia bazată pe atracția sexuală dintre tine și altă persoană cu mult înainte de a te deschide către aspectele emoționale ale relației respective. 

Îți place siguranța oferită de relațiile pe termen lung. Tema persistentă a vieții tale amoroase este integrarea resurselor în cadrul relației pe care o ai. Îți place să te simți stabil din punct de vedere financiar și vrei ca și partenerul tău să fie conștient de nevoia ta de stabilitate și consistență. Prea multe schimbări sau întâmplări spontane în zonele care te mențin bine ancorat nu sunt în general binevenite în cazul tău când vine vorba despre dragoste. 

Dinamica relațiilor în ceea ce te privește tinde spre dulceață, bunătate și afecțiune. Ești guvernat de Venus, planeta atracției, care te face să cauți relații în care să îți poți dezvălui aceste laturi ale tale. Ești foarte impresionat de gesturile romantice, oricât de mici ar fi ele. Experiențele care îți permit să jonglezi cu senzațiile sunt foarte importante pentru tine în procesul de construire a intimității cu o altă persoană. 

De cele mai multe ori rămâi mult timp în cadrul unei relații, chiar și după ce aceasta a ”expirat”. Pe măsură ce treci de anumite etape ale relației, rămâi pe poziții și loial dorinței de a face ca lucrurile să meargă. Ai nevoie de timp pentru a-ți da seama când este cazul să ieși dintr-o anumită situație. În contextul parteneriatelor ai nevoie să evoluezi în propriul tău ritm și cauți parteneri care să fie înțelegători când vine vorba de nevoile și dorințele tale fundamentale.

Zodia Taur în carieră + finanțe

Posibile cariere: Constructor, arhitect, artist, cântăreț, dansator, vocalist, bijutier, make-up artist, designer, vânzări, afaceri, bănci, botanist, grădinar, brutar.

Taurul tinde să prospere în cariere care îi permit să își folosească atât mâinile, cât și creativitatea. Îți place să construiești și să creezi lucruri, folosindu-ți atât puterea fizică, cât și simțul estetic pentru a infuza frumusețe în lucrurile pe care le dezvolți. 

Înțelegi structura fundațiilor, ceea ce te face foarte potrivit pentru a lucra în construcții, arhitectură și design. Atât lucrările în detaliu, cât și cele la scară largă pot fi interesante pentru tine. Ești capabil să îți imaginezi schițe și planuri și apoi să le construiești cărămidă cu cărămidă. 

Fiind un semn guvernat de Venus, planeta banilor, aduci abundență în lucrările pe care le faci. Crearea unei cariere sigure și stabile este un semn distinctiv al personalității tale. Lucrul cu banii, investițiile, acțiunile la bursă și băncile sunt de asemenea cariere în care tinzi să excelezi. 

În sfârșit, fiind un semn de pământ, lucrezi foarte bine cu lumea naturală. Acțiunile legate de mediul înconjurător, botanica, cultivarea pământului și grădinăritul sunt cariere care de cele mai multe ori hrănesc nevoia adâncă a sufletului tău de a fi una cu natura. 

Zodia Taur și psihicul + drumul vieții

Sufletul unei persoane aflată sub semnul zodiacal al Taurului se află pe o cale care implică construirea unei vieți ce echilibrează plăcerea și simțul practic. Poți experimenta un sentiment profund de creștere și abundență din modul în care interacționezi cu lumea din jur. Dacă tinzi spre spiritualitate, acest lucru este adesea adânc înrădăcinat în practicile populare și în spiritul care sălășluiește în planul material. Vezi frumusețea în toate lucrurile și aduci o senzație de plăcere și încântare prin lucrurile pe care le faci.

Psihicul tău înțelege sacralitatea trupului și a eroticului. Păstrezi aceste lucruri în interiorul tău și le emani prin modul în care te exprimi. Spiritul tău cuprinde atât artistul, cât și muza – prin modul în care alegi să înfrumusețezi, să angrenezi și să interacționezi cu lumea și cu oamenii din jurul tău. 

În ființa ta arde o energie adânc înrădăcinată care îți permite să orchestrezi și să oferi tărâmului fizic o frumusețe pură. Tu transformi poveștile în realitate, aplicând lecțiile pe care le înveți din experiențe într-un mod de viață practic și durabil. 

Scopul tău este să clădești o cale care să îți permită să experimentezi viața prin mijloace tactile. Greutățile îți pot inspira viața în același mod în care o fac plăcerile. Ești orientat către creștere personală și știi că timpul, răbdarea și resursele sunt elemente care transpun totul în realitate. Toate simțurile tale se trezesc la viață atunci când ești în perfect echilibru cu adevărata ta natură și cu firea ta senzuală.