zodiac-image

Peștilor

Planete guvernatoare: Neptun și Jupiter
Element: Apă
Motto: Eu cred
Culori: Multicolor, roz pastel, hologramă, curcubeu
Tipul de conducător: Mutabil (schimbător, flexibil)
Compatibilitate în dragoste cu: Scorpion, Rac, Fecioară, Balanță, Taur
Compatibilitate în prietenie cu: Pești, Capricorn, Taur, Gemeni, Săgetător
Simbol: Peștii
Polaritate: Receptivă
Partea corpului definitorie: Labele picioarelor și sistemul limfatic 
Casă zodiacală: A douăsprezecea casă a subconștientului
Anotimp: Iarna

Cuvinte cheie

Osmotic, efemer, calm, creativ, imaginativ, deșirat, apos, sensibil, emoțional, liniștit, visător, farmec, strălucitor, luminos, artistic, intuitiv, clarvăzător, deschis, poros, plin de dorință, idealism, fantezie, uniune, fuziune.

Personalitatea zodiei Pești

Energia receptivă a Peștilor este cea mai maleabilă și deschisă dintre toate zodiile. Tinzi să fii sentimental și ai limite bine definite, lucruri care te fac în mod natural empatic și vulnerabil la absorbția energiilor celor din jur.

Natura ta liniștită face ca ceilalți să se învârtă cu ușurință prin jurul tău și prin ființa ta, astfel încât îți vine greu să discerni între sentimentele tale individuale în contextul întregului. Sufletul Peștilor are o vibrație colectivă, iar tu transporți o energie care curge precum apa, având un anumit debit și fluiditate. Semnul tău este asociat cu picioarele și dansul, iar acestea sunt ritmurile prin care te găsești adesea plutind.

Ești intuitiv și empatic, visător și plin de dorință. Viața te duce adesea în straturile de visare ale psihicului tău. Să-ți găsești drumul într-o lume care prețuiește raționalitatea rigidă este un lucru greu de făcut pentru sinele tău iubitor de fantezie. Imensa ta creativitate îți permite să construiești lumi întregi și povești cu ochii minții.

Abordarea ta față de alte persoane este una curioasă și confuză. Ești guvernat de planeta Neptun, ceea ce poate duce la o viziune încețoșată sau lipsă de claritate. Uneori, te uiți la lume și la alții și te întrebi de ce lucrurile sunt așa cum sunt. Ești în mod natural un idealist și îți dorești ce este mai bine pentru toată lumea.

Sensibilitatea ta poate fi canalizată spre a crea artă, a extinde conștiința și a ajuta oamenii. Ca semn de apă (împreună cu Scorpionul și Racul), simți în mod profund și intens. Aceste energii, odată resimțite, trebuie să fie canalizate către ceva. Acest lucru te duce adesea către diferite aventuri și căi de viață care îți permit să înțelegi, să cunoști și să crezi că există ceva mai mult decât ceea ce se află în fața ta.

Zodia Pești în dragoste

Semnul tău zodiacal este un romantic incurabil. Peștii se îndrăgostesc de oameni și o fac în mod puternic. Natura emoțională a ființei tale elimină direct straturile de suprafață și vede oamenii pentru sinele lor emoțional. Această conștientizare îi face pe oameni să se simtă foarte bine în prezența ta și să stea lângă tine datorită energiei tale hrănitoare. Crearea unor limite pozitive pentru tine te poate ajuta să evitați relațiile care nu ți se potrivesc.

Pe lângă faptul că ești foarte iubitor și direct în exprimarea afecțiunii tale, ești, de asemenea, unic și orientat spre fantezie în abordarea relațiilor. Acest lucru îți poate oferi experiențe de conectare cu ceilalți ieșite din comun, deoarece se pliază perfect pe aprecierea pe care o ai pentru strălucire și visare.

Tinde să îți placă atingerea ușoară și contactul vizual, iar stabilirea unei conexiuni pentru tine nu trebuie întotdeauna să fie fizică – uneori doar o simți la nivel energetic, deoarece semnul tău este foarte sensibil la energiile celorlalți.

Ai tendința de a prefera relațiile pe termen lung, astfel încât să poți sonda și cunoaște cu adevărat cel mai profund sine al altei persoane. Securitatea angajamentului te ajută să te simți mai stabil în viață și să te poți concentra asupra altor lucruri pe care vrei să le realizezi în afara relațiilor. Ai tendința de a prospera atunci când îți iei angajamente pe termen lung. 

Simbolul tău este reprezentat de cei doi pești care înoată în direcții opuse. Acest lucru vorbește despre dorința ta de continuă mișcare și fluiditate în dragoste și despre reconcilierea dualității prin unirea cu ceilalți.

Zodia Pești în carieră + finanțe

Posibile cariere: Scriitor creativ, artist, pictor, asistentă ospiciu, clarvăzător, lucrător în îngrijirea copiilor, biolog marin, medicinist, astrolog, consilier spiritual, muzician, dansator, actor, make-up artist, designer, parfumier, alergolog, ecologist, medic veterinar, tehnolog veterinar, îngrijitor de animale de companie, proprietar de magazin de animale de companie, creator de conținut, fotograf, creator de clipuri video, scenograf.

Mintea Peștilor este foarte acordată cu energiile și lucrurile subtile care nu se văd cu ochiul liber sau care sunt, în general, de nedetectat. Poți simți și vedea în mod intuitiv lucruri care altora adesea le scapă.

Carierele care îți permit să pătrunzi în aceste straturi de realitate sunt cele care îți vor stârni imaginația și te vor ajuta să prosperi. A produce medicamente, a ajuta persoanele cu alergii, a produce parfumuri, a studia ecosisteme – toate lucrurile care sunt alcătuite din mai multe părți energetice fac parte din domenii în care îți poți găsi pasiunea.

Ești, de asemenea, foarte creativ – deoarece Neptun stăpânește conceptul de strălucire; prin urmare munca în film, în crearea de clipuri video, fotografie, machiaj și scenografie, costumier sau alte cariere conexe sunt și ele o posibilă nișă pentru tine. Îți place să te afli în lumina reflectoarelor ca un mod prin care să împărtășești și celorlalți frumusețea; costumația, dansurile și muzica sunt și ele posibile cariere pentru tine.

Ai, de asemenea, un suflet căruia îi place să fie de folos și o înclinație spirituală pentru a-i ajuta pe ceilalți. A deveni consilier astrologic, asistentă medicală, consilier spiritual sau clarvăzător sunt alte căi pe care le poți explora.

Pentru tine, în viață banii vin și pleacă. În general, nu te atașezi prea mult de ideea de a câștiga mulți bani, dar nu te deranjează dacă acest lucru se întâmplă. Scopul tău principal este să trăiești viața așa cum îți dorești. Poate dura ceva timp pentru a-ți da seama ce îți place, deoarece angajarea în cadrul unui singur loc de muncă sau carieră nu este în general calea pe care alegi să o urmezi. 

Zodia Pești și psihicul + drumul vieții

Calea vieții pentru un nativ Pești este inerent spirituală, deoarece natura ta trebuie să fie în contact cu straturile nevăzute ale realității și să aducă un sentiment de unitate și fuzionare în realitate fizică. Simți lucruri și intuiești lucruri. Adesea chemarea pe o cale mistică sau către o viață de devotament religios poate să apară în viața ta.

Peștii sunt de asemenea guvernați de planeta Jupiter, care simbolizează expansiunea conștiinței. Având sufletul unui artist și al unui călător, aduci acest sentiment extins de a fi în lumea în care trăiești. Le arăți oamenilor necunoscutul și ajungi să profiți de misterele suave ale universului. Călătoria ta se desfășoară adesea încet și de obicei nu poate fi înțeleasă decât retrospectiv.

Viața pentru tine poate uneori să pară ca un vis, pe măsură ce explorezi intangibilul prin însăși ființa ta. Îți împărtășești viziunile prin lucrurile pe care le faci, prin arta modului în care te miști prin viață și prin calitatea spirituală a sinelui tău energetic. Densitatea și greutatea acestei lumi pot să te apese în multe feluri – dar spiritul tău găsește o modalitate de a trăi în curenții energetici magici care țes această lume.