zodiac-image

Fecioarei

Planetă guvernatoare: Mercur
Element: Pământ
Motto: Eu analizez
Culori: Tonuri pământii, sepia, verde măsliniu
Tipul de conducător: Mutabil (schimbător, flexibil)
Compatibilitate în dragoste cu: Capricorn, Pești, Gemeni, Rac, Scorpion
Compatibilitate în prietenie cu: Săgetător, Gemeni, Capricorn, Taur
Simbol: Fecioara
Polaritate: Receptiv
Partea corpului definitorie: Sistemul digestiv 
Casă zodiacală: Casa a șasea a rutinei
Anotimp: Vara

Cuvinte cheie

Discernământ, corectare, meticulos, pragmatic, vindecător, spiritual, analizând, gândind, înțelegând, comunicativ, meșteșugar, orientat spre detalii, clar, concis, rafinat, funcționând, gestionând, servicii.

Personalitatea zodiei Fecioară

Fecioara este acel semn al zodiacului căruia îi place să discearnă, să așeze pe categorii și să găsească sensul lumii materiale și fizice. Semnul tău deține acea energie spirituală care este de multe ori văzută ca un serviciu spiritual sau muncă în folosul lumii. Ești foarte darnic atunci când vine vorba de a dărui părți din tine, dar ai totodată și foarte mari așteptări de la ceilalți. 

Ești un semn de pământ, iar acesta este un element cheie pentru modul în care îți abordezi și îți acordezi ritmul vieții. Ești atent la informații și le folosești în avantajul tău pentru a înțelege mai bine oamenii, situațiile și pe tine însuți. Ceea ce descoperi poate fi interesant, confuz și poate ascunde mult mai multă esență. Sortarea acestor informații prin utilizarea minții tale analitice te ajută să dai sens vieții.  

Modul în care îți pui la punct viața de zi cu zi este important pentru starea ta generală. Preferi să faci lucrurile în felul tău, dar și în mod corect. Tendința ta de a avea grijă de animale și de alte persoane îți asociază de multe ori zodia cu domeniul serviciilor și al îngrijirii.  

Atunci când decizi să te angajezi într-un proiect ai tendința de a-l lăsa să te acapareze complet. Muncești din greu pentru a obține rezultate de care să poți fi mândru. Acest lucru te face un membru de echipă grozav, deoarece de cele mai multe ori știi exact ce modificări sau schimbări să aduci pentru a face ca lucrurile să meargă bine. 

Te pricepi foarte bine să îți rafinezi și să îți sculptezi viața pe care ți-o dorești. Nu faci lucrurile în grabă, dar nici nu îți este teamă să iei decizii la momentul oportun. Ești mult mai intuitiv decât îți place să recunoști și chiar ajungi să crezi în magie atunci când poți explica momentele norocoase care apar uneori în viața ta. 

Zodia Fecioară în dragoste

A fi îndrăgostit este o experiență profund satisfăcătoare și senzuală pentru tine. Tendința ta este de a te îndrăgosti mai întâi de mintea cuiva și abia apoi de a analiza modul în care arată. Ești guvernat de planeta Mercur, care este asociată cu comunicarea și intelectul, punând astfel mai mult accent pe modul în care decurg conversațiile dintre tine și ceilalți. 

Relațiile tale încep întotdeauna cu lungi discuții și cunoașterea celeilalte persoane. Îți place să schimbi informații, domenii de interes și povești. Abia atunci când te simți confortabil alături de cineva vei fi pregătit să te implici mai adânc și să îți iei anumite angajamente. Ai tendința de asemenea de a-ți urma inima și intuiția atunci când îți cauți un partener sau când te vezi cu cineva, dar mai întâi de toate îți asculți intelectul.  

Ești faimos pentru faptul că ești un partener atent în dormitor și acorzi o atenție meticuloasă dorințelor celuilalt. Să vezi persoana la care ții satisfăcută te face și pe tine să simți satisfacție. Se poate avea încredere în tine în cadrul relațiilor și de cele mai multe ori vei oferi suport fizic și financiar, dar suportul moral va veni puțin mai târziu. 

În general, relațiile tale sunt de lungă durată și pline de semnificație. Aventurile de o noapte nu te atrag în mod deosebit, dar asta nu înseamnă că ești un timid. Pur și simplu preferi să ajungi să cunoști pe cineva înainte de a-ți oferi trupul. Atunci când începi să ai sentimente pentru o anumită persoană îți place să îi arăți acest lucru prin gesturi dulci și romantice. 

Zodia Fecioară în carieră + finanțe

Posibile cariere: maseur, acupuncturist, om de știință, secretar, arhivist, vânzător de plante medicinale, astrolog medical, analist de date, botanist, nutriționist, medic naturist, asistentă medicală, bibliotecar, sculptor sau fotograf, cariere legate de sănătate, stilist alimentar, organizator profesionist, veterinar sau tehnolog veterinar, editor, meșteșugar.

Zodia Fecioarei este adesea asociată cu trupul și cu nevoile fizice, emoționale și spirituale. Acest lucru te ghidează către cariere în domenii legate de sănătate, tehnici de vindecare alternative și nutriție. Ești capabil să înveți și să reții cantități enorme de informații, denumiri de plante, medicamente sau sisteme ale corpului și să organizezi în mod eficient informațiile pentru a dezvolta planuri de tratament.  

Este posibil să fii atras de o gamă largă de domenii de muncă în industria serviciilor, medii în care să poți cunoaște toate regulile și să urmezi un plan structurat sau o ordine zilnică. Rutina pare să fie reconfortantă pentru psihicul tău. 

Ai o excelentă atenție pentru detalii, care te face omul ideal în orice domeniu care are legătură cu analiza și urmărirea fluxului de informații, dar și cu carierele extrem de creative. Măiestria ta este neîntrecută și rezultatele foarte calitative, fie că este vorba despre gătit sau de confecționarea de mobilă și bijuterii, piese de artă, etc.  

În cazul tău, alegerea carierei se bazează mai mult pe versatilitate și aptitudini decât pe acumularea de foloase materiale. Îți place să îți folosești mintea și imaginația. Fiind un semn mutabil, ești foarte adaptabil și ai foarte mare grijă de lucrurile spre care îți canalizezi energia. De cele mai multe ori câștigi suficienți bani, lărgindu-ți în același timp aria de abilități și expertiză. 

Zodia Fecioară și psihicul + drumul vieții

De cele mai multe ori, Fecioara își urmărește calea vieții în primul rând sub lupa nevoii de a fi perfectă și învață să nu mai încerce mereu să dețină controlul. Îmbrățișarea ciudățeniei și sălbăticiei vieții îți va permite să arunci o privire asupra haosului, creativității și unicității care așteaptă să fie explorate. Înțelegi care sunt beneficiile aduse de lucrurile făcute ritualic, cu grijă și intenție – dar înveți, de asemenea, că trebuie să lași lucrurile să îți scape din mână uneori. 

Simbolul tău este fecioara, care nu reprezintă puritatea sexuală, ci independența și cultivarea. Fecioara este plină de resurse și știe când să folosească în scopuri bune abundența pământului. Alinierea ta cu natura, cu trupul și cu mediul înconjurător este conectată în mod intrinsec și arată cât de multă frumusețe există pe calea existenței tale.  

Viața ta este deja ca un ritual perfect, iar tot ceea ce se întâmplă – atât relele, cât și bunele, succesele și eșecurile sunt toate parte a călătoriei pe care o faci. Tu aduci sacrul în cotidian și știi că trupul uman, pământul, plantele și toate lucrurile fizice sunt întruchipări ale forțelor universale și energiei divine.