zodiac-image

Balanței

Planetă guvernatoare: Venus
Element: Aer
Motto: Eu echilibrez
Culori: galben muștar, alb strălucitor, bleumarin
Tipul de conducător: Cardinal (inițiator, lider)
Compatibilitate în dragoste cu: Berbec, Gemeni, Vărsător, Rac
Compatibilitate în prietenie cu: Săgetător, Taur, Leu, Balanță
Simbol: Balanța
Polaritate: Activă
Partea corpului definitorie: Rinichii
Casă zodiacală: A șaptea casă a relațiilor
Anotimp: Toamna

Cuvinte cheie

Diplomat, echilibrator, rafinat, pregătit, social, romantic, idealist, dulce, artistic, viteaz, nobil, generos, desfătare, cochet, negociator, rezonabil, estetică venusiană, împăciuitor.

Personalitatea zodiei Balanță

Sufletul unei Balanțe abordează lumea printr-un mod de gândire intelectual și rațional. Iei în calcul informațiile care îți sunt prezentate și iei decizii înțelepte bazate pe fapte și date concrete. În nucleul tău se află dorința ca mediul în care trăiești să fie confortabil, relaxat și plăcut pentru toată lumea. 

Aprecierea ta față de ceea ce este frumos și rafinat te aduce în situații pline de plăcere, distracție și petrecere – ești o gazdă excelentă și un grozav planificator de evenimente. Îți place ca în viața să fii înconjurat de prieteni și de oameni care să te inspire. Ca semn guvernat de Venus, planeta ce simbolizează socializarea, pari să fii întotdeauna ocupat cu evenimente sau planuri de viitor.  

Esteticul este deosebit de important pentru tine și ai un ochi format pentru detalii artistice și rafinament. Felul în care îți creezi identitatea exterioară este foarte bine gândit și cu un scop bine definit. Ești un semn cardinal, ceea ce înseamnă că îți place să conduci și să direcționezi – asigurându-te că ești cu un pas înaintea informațiilor sau tendințelor viitoare care ar putea fi de interes pentru tine. 

Ca semn de aer, ai tendința de a prospera în situațiile în care este vorba despre o comunicare isteață și rapidă. Acest lucru te aduce foarte des în mediul online și în spațiile de socializare. Este posibil chiar să ai o întreagă personalitate creată pentru a te exprima pe tine în mediul online, precum și o rețea complexă de prieteni în viața reală.  

Abordezi viața ca pe o operă de artă și vrei ca totul să fie drăguț și confortabil. Te pricepi de minune să umpli spațiile în care intri cu energia ta extraordinară și să dai un aer artistic tuturor lucrurilor pe care le faci. Tu faci ca lumea să fie un loc mai plăcut, mai corect și mai pașnic.  

Zodia Balanței în dragoste

Balanța este renumită pentru asocierea sa cu relațiile pe termen lung, iar acest lucru este oarecum adevărat. Fiind un simbol aflat în vârful celei de-a șaptea case a parteneriatelor, semnul tău zodiacal întruchipează energiile care au legătură cu negocierea de angajamente, contracte de căsătorie și iubire. Relațiile tale sunt ca o oglindă, iar unul dintre modurile prin care poți afla mai multe despre tine este prin intermediul celorlalți. În dragoste, cauți să experimentezi frumusețea și esteticul pe care dorești să le întruchipezi în viața ta. 

Ai tendința de a rămâne în relații de lungă durată și poți să ai și parteneriate etice non-monogame pe lângă. Deoarece îți place să fii înconjurat de oameni, cauți în mod constant situații în care să te poți conecta intim și social cu parteneri. În relațiile tale tinde să existe de asemenea și un element de prietenie sau potențial de prietenie. 

Parteneriatele sunt pentru tine o zonă a vieții în care îți întâlnești cu adevărat propriul eu. Cauți să înveți și să evoluezi prin cunoașterea celorlalți. Acest lucru te ajută să înțelegi cum să administrezi, să negociezi și să formezi legături puternice cu oamenii pe care îi iubești. Câteodată, în dragoste, ai tendința de a încerca să îi mulțumești pe ceilalți. Conștientizarea acestor caracteristici te poate ajuta să gestionezi și să exersezi cum să îți satisfaci mai bine nevoile când te raportezi la alții.

În general, totuși, când vine vorba de parteneri ai o abordare temperată și echilibrată. Ești deschis spre discuții, compromisuri și schimbări atunci când este cazul. Acest lucru te face un partener foarte echilibrat, darnic și nepretențios. 

Zodia Balanță în carieră + finanțe

Posibile cariere: Actor, dansator, artist fin, coafeză, stilist, gemolog, vânzări, social media manager sau influencer, designer, diplomat, terapeut de cuplu, justițiar sau judecător, polițist, atlet, instructor de yoga, designer de interior, planificator urban sau de parcuri, funcționar public, creativ, make-up artist, avocat, planificator de evenimente, proprietar de galerie de artă.  

Persoanele născute sub semnul Balanței sunt în general foarte talentate când vine vorba de a dirija evenimente și de a planifica lucruri. Ești un semn dedicat simțului dreptății și egalității, lucru care te împinge de multe ori către cariere în sistemul legal, ca funcționar public sau planificator urban. Pari să ai capacitatea de a citi printre rânduri legile și alte informații care aparțin de structuri și sisteme. 

Ești de asemenea și foarte creativ și artistic. De exemplu, ți se potrivesc carierele care se învârt în jurul negocierii vânzării operelor de artă sau bijuteriilor. Design-ul, decorațiunile, machiajul, coafurile, stilistica și alte cariere care îți permit să lucrezi cu partea estetică sunt recomandate pentru semnul tău astral.  

În plus, abordarea ta rațională și modul de gândire echilibrat îți permit să prosperi în meserii precum terapeut de cuplu sau consilier, în care ai ocazia să analizezi pe toate părțile oamenii și situațiile. Ești capabil să vezi posibilități și puncte de vedere multiple. Acest lucru îți asigură capacitatea diplomatică și naturală de a găsi pacea și compromisul între oameni și grupuri.  

Zodia Balanță și psihicul + drumul vieții

Psihicul Balanței se află pe calea creării de armonie atât interioară, cât și exterioară. Pledezi excelent pentru nevoile tuturor celor care pot fi afectați de o anumită situație. Poți vedea foarte bine modul în care se leagă lucrurile, cum se suprapun anumite povești și care este însemnătatea acestor lucruri.  

Sufletul tău se află pe calea către crearea adevăratei frumuseți în lume – prin măiestria și meșteșugul tău, indiferent de forma pe care o prinde aceasta. Viața ta se leagă adesea de calea altei persoane, lucru care permite colaborarea, alinierea și amplificarea abilităților tale dincolo de sine. Sunteți un pacificator și doriți să trăiți într-o lume în care toți oamenii să fie capabili să trăiască, să experimenteze și să fie cea mai bună variantă a lor.

Mediile pline de inspirație și influență sunt cele în care îți place să lucrezi. Lucrurile vizuale, ritmurile și energiile – toate lucrează prin tine pentru a împărtăși cu lumea un mesaj care îndeamnă la cumpătare, speranță și echilibru. Ești capabil să mediezi situații și spații pentru a le direcționa către potențialul lor cel mai înalt. 

Semnul tău este balanța, un simbol al simetriei și egalității. Pe calea vieții tale ai tendința de a evolua și involua, sărind ca un adevărat expert între diferite stări de a fi, până când găsești mediul propice pentru tine. Experiențele de viață pe care le ai pot fi toate subiecte pentru artă, pentru aprofundarea înțelegerii și țeserea tuturor într-o poveste cu un sens perfect.